Auckland, Gulf Harbour
Op dit moment is het alweer 31 december 2009. Het lijkt alsof ik een dag ben verloren. Aangezien ik woensdag 30 december 's avonds laat ben aangekomen, is vandaag mijn eerste echte dag in New Zealand. Nanette en Mark wonen in een buitenwijk van Auckland, namelijk Gulf Harbour. Dit is een schiereiland, wat vroeger een vakantieoord was. Er zijn ontzettend veel baaien en fantastische uitzichten. Deze ochtend om half 10 opgestaan, lekker met het thuisfront gekletst, blog geupdate en de eerste foto's geplaatst. Tijd voor de lunch, Mark had een heerlijke warme bagel met creamcheese en zalm gemaakt. Na een douche zijn we omgeving van Gulf Harbour gaan verkennen. Schitterende uitzichten gezien van onder andere Stanmore Bay, Arkles Bay, Shakepear Regional Park en Te Haruhi Bay. Een deel hiervan kan je terug zien op de foto's.
's Avonds hebben we heerlijk gegeten bij het favoriete restaurant van Nanette & Mark. Ze hadden speciaal voor mijn komst gereserveerd, erg lief en trouwens erg gezellig. Het blijft toch vreemd om op oudejaarsavond in een vol restaurant te zitten, met mooi weer.
Na thuiskomst was het voor mijn gevoel ineens 2010! Dit voelde niet als oudejaarsavond zoals je in Nederland gewend bent. Geen kou, niet veel mensen op straat en geen vuurwerk. Maar hier is 2010... en ik weet zeker dat het een fantastisch jaar gaat worden en mijn wens om oud & nieuw hier te vieren is uitgekomen.